22 Haziran 2023

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak Choderlos De Laclos Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,18 TL
Yazarı: Choderlos De Laclos
Çevirmen: Choderlos De Laclos

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Choderlos De Laclos olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 525 sayfalık Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak Yazarı Kimdir ?

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak yazarı Choderlos De Laclos 'dır. Choderlos De Laclos yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak PDF indir oku

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 525 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Fransız yazarı "Choderlos de Laclos"nun yazdığı "Tehlikeli İlişkiler" adlı ünlü romanın, Ataç'ın çevirisiyle Can Yayınları arasında yayımlamıştık. Günümüz İngiliz tiyartosunun önde gelen oyun yazarlarından "Christopher Hampton", bu ünlü romanı büyük bir başarıyla önce tiyatroya, sonra da sinemaya uyarladı...

(Tanıtım Bülteninden)

Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak TIKLA PDF İNDİR !Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tehlikeli İlişkiler - Beyaz Kapak, Choderlos De Laclos

Yorum Gönder