22 Haziran 2023

Taharet Bezinin Mahareti Şahika Çakırca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Şahika Çakırca
Çevirmen: Şahika Çakırca

Taharet Bezinin Mahareti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şahika Çakırca olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Taharet Bezinin Mahareti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Taharet Bezinin Mahareti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Taharet Bezinin Mahareti TIKLA PDF İNDİR !

Taharet Bezinin Mahareti Yazarı Kimdir ?

Taharet Bezinin Mahareti yazarı Şahika Çakırca 'dır. Şahika Çakırca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Taharet Bezinin Mahareti PDF indir oku

Taharet Bezinin Mahareti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Taharet Bezinin Mahareti TIKLA PDF İNDİR !

Taharet Bezinin Mahareti TIKLA PDF İNDİR !

"O gece Hayati tuhaf bir rüya gördü. Rüyasında yazı yoktu, harfler yoktu. Kelimeler sadece dikiş makinesinin ucundaki iğneden çıkan motiflerle oluşturulabiliyordu. Kâğıt yoktu. Kumaş da yoktu. Kelimeleri yan yana dizebileceği tek satıh, insan derisiydi."'Taharet Bezinin Mahareti' aynadaki yansımasının kendisine cevap vereceğini sanan, 1980'lerin ortasında ilk bilgisayarına 'Merhaba' yazıp cevap bekleyen çocuğun hikâyeleridir.

(Tanıtım Bülteninden)

Taharet Bezinin Mahareti TIKLA PDF İNDİR !Taharet Bezinin Mahareti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Taharet Bezinin Mahareti, Şahika Çakırca

Yorum Gönder