22 Haziran 2023

Caligula Douglas Jackson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Douglas Jackson
Çevirmen: Uğur Mehter

Caligula indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Douglas Jackson olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 366 sayfalık Caligula eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Caligula ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Caligula TIKLA PDF İNDİR !

Caligula Yazarı Kimdir ?

Caligula yazarı Douglas Jackson 'dır. Douglas Jackson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Destan türündedir.

Caligula PDF indir oku

Caligula indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 366 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Caligula TIKLA PDF İNDİR !

Caligula TIKLA PDF İNDİR !

Rufus, Roma İmparatorluğu'nun en acımasız hükümdarı Caligula döneminde yaşayan, kendi halinde bir köledir. Sahibinin yardımıyla hayvan terbiyeciliğine soyunan Rufus'un hayatı, saraya davet edilmesiyle değişir. O, artık imparatorun filinin bakıcısıdır. Ancak bu genç adam sarayda olmanın zorluklarını kısa sürede fark eder ve tüm imparatorluğun kaderinin Caligula'nın çalkantılı ruh haline göre şekillendiğini öğrendiğinde kendini korumak için harekete geçer. Entrikanın, zorbalığın ve ihtirasın hüküm sürdüğü bir düzende bir kölenin ne kadar şansı olabilir?

Antik Roma'da geçen bu tarihi destanı elinizden bırakamayacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Caligula TIKLA PDF İNDİR !Caligula TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Destan
Etiketler; Edebiyat, Destan, Caligula, Douglas Jackson

Yorum Gönder