26 Kasım 2022

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali Ziya Şakir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Ziya Şakir
Çevirmen: Ziya Şakir

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ziya Şakir olan ve Akıl Fikir Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali TIKLA PDF İNDİR !

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali Yazarı Kimdir ?

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali yazarı Ziya Şakir 'dır. Ziya Şakir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali PDF indir oku

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akıl Fikir Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali TIKLA PDF İNDİR !

Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali TIKLA PDF İNDİR !
Şimdiye kadar cellatlara başını verenlerin hikâyesi anlatıldı, onlar üzerine bir şeyler yazıldı çizildi… Sıkı durun… Bu sefer hikayesi yazılma sırası bir celladın, hem de Osmanlı sarayının en meşhur celladının..... Sultan İbrahim'in de celladı olan Kara Ali kimdi, ne yapmıştı, nasıl cellat olmuştu? Sadece Kara Ali'nin değil devrin iktidar/saltanat güç dengelerinin değişimi, araştırmacı gazeteci yazar Ziya Şakir'in kendine has uslûbuyla yazılmıştır.. Cellatlık zor bir iş be kardeş!..
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 64

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akıl Fikir Yayınları Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali TIKLA PDF İNDİR !Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sultan İbrahim'in Celladı Kara Ali, Ziya Şakir

Yorum Gönder