27 Kasım 2022

Cüda Halil İbrahim İzgi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Halil İbrahim İzgi
Çevirmen: Halil İbrahim İzgi

Cüda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil İbrahim İzgi olan ve Erdem Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cüda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cüda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cüda TIKLA PDF İNDİR !

Cüda Yazarı Kimdir ?

Cüda yazarı Halil İbrahim İzgi 'dır. Halil İbrahim İzgi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cüda PDF indir oku

Cüda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Erdem Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cüda TIKLA PDF İNDİR !

Cüda TIKLA PDF İNDİR !
Yüzyıl sonra geçmişinin izlerini aramak için yollara düşen Cüda, sırtında kamp çantası aklında binlerce soru ile öz topraklarını ziyaret etmek için hayatındaki birçok şeyden vazgeçer. Derinleri kazıdıkça karşılaştığı hikâye aynı zamanda içinde bulunduğu kararsızlığın, git-gel halinin de iyileşmesine yardımcı olur.

Cüda, Halil İbrahim İzgi'nin kaleminden attığı her adımda hiç görmediği hayatın kalp atışlarını duymak için köklerine göç eden Cüda'nın hikâyesi. Karmaşık bir rüyanın içinde tüm geçmişini oluşturan kişiler, Başçarşı ve Vratnik...

Cüda, iki ayrı yolculuğu aynı anda okumak için okuyucusunu bekliyor...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 366

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Erdem Yayınları Cüda TIKLA PDF İNDİR !

24.04.2017

Biraz hüzün, biraz gülücük

Bir şehir için hissedilebilecek çok yoğun duygular, sadece benim hissettiğimi düşünüyordum okumadan önce. Cüda'nın Saraybosna yolculuğunda arşınladığı her sokak, kafasındaki düşünceler, derinden hissettiği(m) bağlılık hissi bana o kadar tanıdık geldi ki. Saraybosna'ya ve Balkanlara merakı olan, aidiyet hisseden, nereden geldiğini asla unutmayıp köklerine derinden bağlılık duyan herkesin bu sürükleyici romanı okumasını tavsiye ederim. Bir diğer tavsiyem de biraz ağırdan alarak okumanız, zira bitince benim gibi üzülmenizi istemem :)

Cüda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cüda, Halil İbrahim İzgi

Yorum Gönder