9 Mayıs 2022

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü Anna Sewell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Anna Sewell
Çevirmen: Buse İrem Cangir

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anna Sewell olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü yazarı Anna Sewell 'dır. Anna Sewell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü PDF indir oku

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Oldukça iyi hatırladığım ilk yer, içinde berrak su birikintisi olan büyük, hoş bir çayırdı. Bazı gölge veren ağaçlar suyun üzerine eğilir, sazlar ve nilüferler derin uçlarda büyürdü. Çitin üzerinden, bir tarafta sürülmüş tarlaya diğer tarafta efendimizin yol kenarındaki evinin kapısına bakardık. Çayırların tepesinde büyümüş köknar ağaçları, aşağısında ise sarp kayalıkların kenarından akan dere bulunuyordu.

Yavruyken çimen yiyemediğim için annemin sütüyle beslenirdim. Gündüzleri onunla birlikte koşar, geceleri yanına kıvrılırdım. Hava sıcak olduğunda, ağaçların gölgesindeki gölette bekler, soğuk olduğunda korunun yakınında sıcacık kulübemizde olurduk.

(Tanıtım Bülteninden)

Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Siyah İnci: Bir Atın Hayat Öyküsü, Anna Sewell

Yorum Gönder