9 Mayıs 2022

Şehbal Suzan Yörük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Suzan Yörük
Çevirmen: Suzan Yörük

Şehbal indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Suzan Yörük olan ve Kadran Medya&Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şehbal eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şehbal ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şehbal TIKLA PDF İNDİR !

Şehbal Yazarı Kimdir ?

Şehbal yazarı Suzan Yörük 'dır. Suzan Yörük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Şehbal PDF indir oku

Şehbal indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kadran Medya&Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şehbal TIKLA PDF İNDİR !

Şehbal TIKLA PDF İNDİR !

İnsanın içinde biraz da umut var işte. Biraz mavilik, biraz pembe.

Biraz izdüşümü var tüm hayallerin. Biraz dua, biraz dilek, biraz da yakarış. İşte "Şehbal" bu aslında. Yüreği pırıl pırıl bir kalemin pırıltıları.

Kâğıda şiirle çizdiği rengârenk bir tablo

"Şehbal!" Şiir süsü verilmiş bir çocuk tebessümü. Bir uçurtma özgürlüğü.

Şehbal, biraz da ayrılık. Biraz da kavuşamama. Biraz da karanlık bir sokak veya o sokağı kaplayan bir sis. Makberlerin üzerinde geziniyor elleri. Çay yudumlayan bir hayalet gibi. İyi bir şairin, yürek sesinin çığlığı biraz da. Gökyüzüne aşık, gökyüzüne haykıran...

Şehbal, her şeyden biraz işte. İstanbul'dan biraz. Dünden, yarından ama en çok da bugünden biraz. Şehbal biraz sizden, biraz bizden biraz.

Yüreği pırıl pırıl bir şairin pırıltıları okuyacaklarınız. Şehbal, bol bol şiir biraz; ince, zarif ve tadına doyulmaz...

(Tanıtım Bülteninden)

Şehbal TIKLA PDF İNDİR !Şehbal TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Şehbal, Suzan Yörük

Yorum Gönder