9 Mayıs 2022

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri Robert E. Howard Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,6 TL
Yazarı: Robert E. Howard
Çevirmen: Robert E. Howard

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert E. Howard olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri yazarı Robert E. Howard 'dır. Robert E. Howard yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri PDF indir oku

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

"Kurt derisinden bir ceket ve demirden tacıyla, bir avuç yay ve kırık mızraklarla dünyanın ecesine karşı savaşan barbar bir kralım ben. Neyim var? Fundalık tepeler, kamış kulübeler, pösteki saçlı yerlilerimin mızrakları! Ve Roma'yla savaşıyorum… Zırhlı lejyonları, geniş bereketli ovaları ve zengin denizleriyle… Dağları, nehirleri ve ışıltılı şehirleriyle… Zenginliği, çeliği, altını, egemenliği ve gazabıyla. Çelik ve ateşle savaşacağım onunla… Kurnazlık ve ihanetle… Ayakta diken, yolda engerek, kadehte zehir ve karanlıkta hançerle; evet," sesi kasvetle alçaldı. "Ve Yeryüzü Kurtçuklarıyla!"

(Tanıtım Bülteninden)

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2019

Harika !

Türkiye nihayet daha önce hiç yayınlanmamış Robert E. Howard kitapları da okuyabilecek... Teşekkürler !

Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri, Robert E. Howard

Yorum Gönder