25 Nisan 2022

Zamansız ve Mekansız Hikayeler Orhan Veli Alıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Orhan Veli Alıcı
Çevirmen: Orhan Veli Alıcı

Zamansız ve Mekansız Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Veli Alıcı olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zamansız ve Mekansız Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamansız ve Mekansız Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamansız ve Mekansız Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Zamansız ve Mekansız Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Zamansız ve Mekansız Hikayeler yazarı Orhan Veli Alıcı 'dır. Orhan Veli Alıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Zamansız ve Mekansız Hikayeler PDF indir oku

Zamansız ve Mekansız Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamansız ve Mekansız Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Zamansız ve Mekansız Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Eğer ben geceyi sarmazsam zaman durur, türlü canlı zaman durduğu halde nefes almaya devam eder. Böyle olunca da nehirler boşa akar, bedenler acıkır ama can duymaz, hayvanlar telef olur, hakikatin nimetine muhtaç kullar bu güzelliklerden faydalanamaz! Bu yüzden sarmam gerek zamanı…

Orhan Veli Alıcı, Anadolu kültürünü, Toros Dağları'nı ve çevresini, oradaki halkın eski, acı tarihini yakından bilen, neredeyse o tarihin içinden çıkıp gelmiş bir anlatıcı. Zamansız ve Mekânsız Hikâyeler'i okuyunca göreceksiniz; yaşadığı, bağlandığı çevreden koptuğu zaman insan yalnızca mekânsızlaşmıyor, aynı zamanda "zaman" da onun için duruyor. Hızır'ı, Kaygusuz Abdal'ı, bin yıllık Anadolu inançlarını ve masallarını sayfalarına konuk eden bu küçük kitabı çok seveceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Zamansız ve Mekansız Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Zamansız ve Mekansız Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Zamansız ve Mekansız Hikayeler, Orhan Veli Alıcı

Yorum Gönder