29 Nisan 2022

Tut Ellerimden Ercan Ünaydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ercan Ünaydın
Çevirmen: Ercan Ünaydın

Tut Ellerimden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ercan Ünaydın olan ve Göl Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Tut Ellerimden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tut Ellerimden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tut Ellerimden TIKLA PDF İNDİR !

Tut Ellerimden Yazarı Kimdir ?

Tut Ellerimden yazarı Ercan Ünaydın 'dır. Ercan Ünaydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Tut Ellerimden PDF indir oku

Tut Ellerimden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Göl Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tut Ellerimden TIKLA PDF İNDİR !

Tut Ellerimden TIKLA PDF İNDİR !

Tut Ellerimi Şiir kitabımda doyumsuz aşkı ve ayrılığın verdiği hüznü anlatan şiirler ağırlıkta biraz aşk yaşamış hatta sevmiş sevilmiş herkes bu kitapta kendini bulacaktır. Sevda yüklü satırlar, hasret kokan kelimler kimi zaman yaş olup aktı bu gözlerden, kimi zamanda şiir olup döküldü kalemimden.

Yazdığım her satır içimdeki aşkı özlemi ve de isyanı anlatı. Ben yazdığım şiirlere içimi dökerken Dostum arkadaşım Şair Ünal Kar şiir yazmam için cesaret verdi. Buradan kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sonra eşim, ailem ve desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

(Tanıtım Bülteninden)

Tut Ellerimden TIKLA PDF İNDİR !Tut Ellerimden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Tut Ellerimden, Ercan Ünaydın

Yorum Gönder