29 Nisan 2022

Notlar ve Karşı Notlar Eugene Ionesco Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Eugene Ionesco
Çevirmen: Hanife Güven

Notlar ve Karşı Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eugene Ionesco olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 272 sayfalık Notlar ve Karşı Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Notlar ve Karşı Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Notlar ve Karşı Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Notlar ve Karşı Notlar Yazarı Kimdir ?

Notlar ve Karşı Notlar yazarı Eugene Ionesco 'dır. Eugene Ionesco yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Notlar ve Karşı Notlar PDF indir oku

Notlar ve Karşı Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 272 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Notlar ve Karşı Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Notlar ve Karşı Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Ayak parmaklarım, ayak parmaklarım, ne istiyorsunuz benden? Mavi Belçikalıları öldürmek mi, onları tahliye etmek mi, göbek dansını kamufle etmek mi, matado­run uyumunu bozmak mı, ıspanakları uyarmak mı? İstemiyorum, hayır, istemiyorum. Kesilmiş hesap ister merhamet. Kış insandır, keza bunun haricindeki her şey de öyle. Ah ayak parmaklarım, ayak parmaklarım, ne istiyorsunuz benden?

Eugène Ionesco'dan tiyatro, yazarlık, kendi oyunları ve dilin imkânları üstüne notlar, yazılar, söyleşiler, ya­nıtlar...

Notlar ve Karşı-notlar, "sözcüklere hiç söylemek iste­medikleri şeyleri söyletmek" isteyen bir yazardan her türlü anlam arayışına karşı bir tür ilkyardım çantası.

(Tanıtım Bülteninden)

Notlar ve Karşı Notlar TIKLA PDF İNDİR !Notlar ve Karşı Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Notlar ve Karşı Notlar, Eugene Ionesco

Yorum Gönder