29 Nisan 2022

Merkezde Gönüllülük Hasan Sarı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Hasan Sarı
Çevirmen: Hasan Sarı

Merkezde Gönüllülük indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Sarı olan ve Boy Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 110 sayfalık Merkezde Gönüllülük eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Merkezde Gönüllülük ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Merkezde Gönüllülük TIKLA PDF İNDİR !

Merkezde Gönüllülük Yazarı Kimdir ?

Merkezde Gönüllülük yazarı Hasan Sarı 'dır. Hasan Sarı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Merkezde Gönüllülük PDF indir oku

Merkezde Gönüllülük indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Boy Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 110 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Merkezde Gönüllülük TIKLA PDF İNDİR !

Merkezde Gönüllülük TIKLA PDF İNDİR !

En nihayetinde gönüllü, kalbiyle hareket edip başka kalplere ulaşmanın dışında bir amacı olmayan ve kendi iradesi ile bu davranışını gerçekleştiren sevgi dolu cesur kişidir. Sevgi doludur çünkü gönül evi kalptir ve kalp sevgi doludur. Cesurdur Çünkü sevginin karşısına çıkacak her türlü sevgisizliğe dayalı engeli bir bir aşacak yüreği vardır.

(Tanıtım Bülteninden)

Merkezde Gönüllülük TIKLA PDF İNDİR !Merkezde Gönüllülük TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Merkezde Gönüllülük, Hasan Sarı

Yorum Gönder