29 Nisan 2022

Lady Susan Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Jane Austen

Lady Susan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 122 sayfalık Lady Susan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lady Susan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lady Susan TIKLA PDF İNDİR !

Lady Susan Yazarı Kimdir ?

Lady Susan yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Lady Susan PDF indir oku

Lady Susan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 122 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lady Susan TIKLA PDF İNDİR !

Lady Susan TIKLA PDF İNDİR !

Yeni dul kalmış güzel ve çapkın Lady Susan Vernon kendisine fayda sağlayacak ikinci bir evlilik peşindedir. Bu sırada kızını da istemediği birevliliğe zorlar. Olaylar giderek dahakarışık bir hal alırken, Lady Susan planlarını sürdürür. Rakipleri tarafından "İngiltere'nin en yetenekli koketi" olarak nitelenen Lady Susan entrikaların başrolündedir.

Jane Austen'in 1794'te yazdığı ve 1871'de yayımlanan bu kısa romanı tamamen mektuplardan oluşuyor ve Austen'in ince zekâsını ve mizah anlayışını çarpıcıbir şekilde ortaya koyuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Lady Susan TIKLA PDF İNDİR !Lady Susan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Lady Susan, Jane Austen

Yorum Gönder