25 Nisan 2022

Kırmızı Yolculuk Hülya Erbeyli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Hülya Erbeyli
Çevirmen: Hülya Erbeyli

Kırmızı Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Erbeyli olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırmızı Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırmızı Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırmızı Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Kırmızı Yolculuk yazarı Hülya Erbeyli 'dır. Hülya Erbeyli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kırmızı Yolculuk PDF indir oku

Kırmızı Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırmızı Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Ödünç Alınmış Hayallerden Kendi Hakikatine Giden Yol

Kimse yaşamı bilerek doğmaz; öğretilerimiz, öğrendiklerimiz, ödünç alınmış hayallerimiz vardır bizim. Düşlerimizde kırmızı bir halının kahramanı olmak varsa ve o halıya çıkmayı gerçekten başarırsak tıpkı Hayal gibi yıldızlarımızı yere mi döker yoksa ödüllerimizle gökyüzünü mü yırtarız? Oluşturduğumuz kimliğimizin içinde sıkışarak parçalara mı bölünmeli, çocukluğumuzun sıcacık ruhunda samimi oyunlar mı oynamalı? Kendi hakikatimize giden yolda karar günümüz er ya da geç gelecektir hazır olmasak da!

(Tanıtım Bülteninden)

Kırmızı Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !Kırmızı Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kırmızı Yolculuk, Hülya Erbeyli

Yorum Gönder