20 Aralık 2021

Gençlerle Başbaşa Ali Fuad Başgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,38 TL
Yazarı: Ali Fuad Başgil
Çevirmen: Ali Fuad Başgil

Gençlerle Başbaşa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Fuad Başgil olan ve Kubbealtı Neşriyatı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gençlerle Başbaşa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gençlerle Başbaşa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gençlerle Başbaşa TIKLA PDF İNDİR !

Gençlerle Başbaşa Yazarı Kimdir ?

Gençlerle Başbaşa yazarı Ali Fuad Başgil 'dır. Ali Fuad Başgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gençlerle Başbaşa PDF indir oku

Gençlerle Başbaşa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kubbealtı Neşriyatı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gençlerle Başbaşa TIKLA PDF İNDİR !

Gençlerle Başbaşa TIKLA PDF İNDİR !
"Gerçi muvaffak olmak, mesut (mutlu) olmak demek değildir. İnsan muvaffak olur, cemiyet içinde özlediği yerin daha üstününü bile alır da, mesut olmayabilir. Servetin, iktidar ve şöhretin son haddine varmış nice insan vardır ki, içi dâimasaâdetdünyâsının hasretiyle yanıp tutuşur. Mükellef (gösterişli) apartmanlarda, göz kamaştırıcı bir konfor ve lüks içinde yaşayan insanlar görürsün ki, bunun hepsini bir günlük saâdetle değişmeye hazırdır. Çünkü,saâdettamâmiyle gönül işidir. Ve içimizdedir. Onu kendi içimizden başka bir yerde sanıp aramak ve saâdeti sırf servet, iktidar ve şöhrette görmek çölde serabı su zannetmektir.

Bununla berâber, saâdetin yolu, muvaffakiyetin yolundan ayrı da değildir. Ve saâdet ülkesi, muvaffakiyet diyârının, biraz daha ilerisindedir. Bu diyârı aşmadan saâdete erişmek, imkânsız değilse de, çok güçtür. Muvaffak olmuş bir insan için saâdete kavuşmak ise kolaydır, yalnız birazcık daha gayret işidir."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 62

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kubbealtı Neşriyatı Gençlerle Başbaşa TIKLA PDF İNDİR !Gençlerle Başbaşa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gençlerle Başbaşa, Ali Fuad Başgil

Yorum Gönder